ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΤΕΚΙΛΑ.GR ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ! ousia ousia ousia ousia ousia ousia ousia ousia ousia ousia ousia ousia ousia ousia ousia ousia ousia ousia ousia ousia

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Εκκληση για βοήθεια από 40χρονη γυναίκα με μυελοδυσπλαστικό σύνδρομο


Γυναίκα 40 ετών πάσχει από μυελοδυσπλαστικό σύνδρομο και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Αγ. Ανδρέας στην Πάτρα. Η κα. Αθανασία Καρύδη, την οποία παρακολουθεί ο αιματολόγος του Νοσοκομείου Παναγώτης Ζήκος κάνει έκκληση σε όποιον μπορεί να την βοηθήσει να γίνει καλά.
Είναι επείγουσα ανάγκη να κάνει μεταμόσχευση και γα το σκοπό αυτό βρέθηκε δότης τη Γερμανία!
Το ποσό όμως που απαιτείται είναι απαγορευτικό (16.000 ευρώ), ενώ το Ταμείο της, θα είναι σε θέση να της δώσει τα χρήματα μετά τη μεταμόσχευση. Όποιοι επιθυμούν να βοηθήσουν, μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Σύλλογο «Αγκαλιάζω» και την εθελόντρια Βιβή Παξινού.

tekila.gr video-voice-chat

To καινουργιο βιντεο του tekila.gr
 Kαινουργιο κεντρικη σελιδα του tekila.gr 
TO tekila.gr αναννεωθηκε και σας περιμενει!!!!

Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Η παρεα του www.tekila.gr Ξεκιναει την εβδομαδα με αφιερωματα σε παλιους αυθεντικους τραγουδιστες με ξεχωριστες φωνες και κομματια που τραγουδαμε εως τωρα!!!!!!!!
ΔΕΥΤΕΡΑ:
20/1/2014  ΣΤΙΣ  23:00

 ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ
ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ  
Να ξαναθυμηθουμε παλι τα παλα κομματια που μεχρι και σημερα τραγουδαμε!!!!!!! ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ -ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ  δυο λαικες αυθεντικες φωνες  !!!!!Σας περιμενουμε!!!!!!!!!!!!!